4 Ekim 2010 Pazartesi

İKİ MOTİFLE OLUŞAN TIĞ İŞİ HIRKA


Örgü Dünyası forumunun düzenlediği birbirimize hediye etkinliği için ördüğüm iki motiflden oluşan tığ işi hırka Almayada oturan Zehra arkadaşım a gitti umarım beğenmiştir güzel günlerde kullansın .




12 yorum:

huuuubakbi dedi ki...

çok şik arkadaşim ben çok beğendim eline saglik

Unknown dedi ki...

çok güzel olmuş basit ve kullanışlı eline sağlık

TATESAL dedi ki...

Hiç beğenilmez mi? Ellerine sağlık çok güzel olmuş...Ölçülerini verebilirmisiniz?

Güloanne mutfakta dedi ki...

tetasalcığım altıgen bir motifi bedeninizin yarısına kadar büyütüyorsunuz genelde 21 ve 23 ssıradan oluşuyor kollar ve arka bedeni birleştirdikten sonra ayrıyeten kollara ve bedende 3-4 sıra tekrer dönüyorum

Adsız dedi ki...

sevgili gülo anne öncelikle mrb,ceket cok hoş ama anlaması bayagı zor keşke yaparken resimleseydiniz.bende örmek isterdim.ama yeni başlayan bize zor görünüyor.sevgilerle mutlu kalın ellerinize saglık..

Elifin Terazisi dedi ki...

Çok güzel olmuş, elinize sağlık:)

yurdagül dedi ki...

çokk güzel olmuş ablam ellerie sağlık arkadaşınız iyi günlerde giysin.

Şehnaz dedi ki...

iyi akşamlar,bloğunuz çok faydalı ,sizdende öğreneceğim çok şey var..bende örgüye meraklıyımdır..görüşmek üzere iyi akşamlar..

Nurcan'dan Tarifler dedi ki...

rahatsızlık ne demek olur mu öyle şey.ben de sizin gibi birilerinden öğrendim anlatırım tabi seve seve.ayrıntılı anlatayım şimdi gadgetten resim ekle diyoruzz.daha sonra başlığa adını yazın mesela tatlılar pastalar gibi.bağla yerine de örneğin kategorielre ayırmışsanız tatlılar pastalar diye onlara tıklayınca ilk giriş sayfasının linkini kopyalayıp bağla yerıne kopyalayınız.umarım anlatabilmişimdir.gözattan da resmi ekleyip kaydete basınız.eğer resimlerde farklı büyüklükler çıkıyorsa photoscape diye bi programdan ya da paintten 194x152 boyutunda kesip tekrar ekleyin.bu şekilde tamamlanıyor.

osbilbumusa dedi ki...

ellerine sağlık ablacım.çok güzel olmuş.ben de bebek hırkası yapmıştım bundan ama sende gördükten sonra kendime de yapsam mı acaba diye düşünmeye başladım.bende seni ekledim.

yonca dedi ki...

Ellerine sağlık annem ,kafama göre işlemiştim ben,şeması süper olmuş sağol..

Banuca dedi ki...

Ne güzel :) Seviyorum böyle modelleri, fikrine, ellerine sağlık...

GÜLO ANNE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...