29 Mart 2013 Cuma

SAĞLIKLI VE DOLGUN SAÇLARA NASIL SAHİP OLURSUNUZ


Sağlıklı ve Dolgun Saçlar İçin Doğal Çözüm 


Sağlıklı ve Dolgun Saçlar İçin Doğal Çözüm Karanfil Kullanın : karanfil suyu saç , saça karanfil suyu , dolgun saclar için vs..

Sağlıklı, Hacimli ve Dolgun Saçlar İçin Karanfil Kullanın

Karanfilin bir çok faydasını biliyoruzdur. Ama özellikle saçlar için çok etkili ve güçlü bir vitamin kaynağı olduğunu biliyor musunuz?

Evet sevgili bayanlar yaz sıcaklarının gelmesi ile saçlarınızın kuru ve solgun gözüktüğünden şikayet ediyorsanız karanfil ile mucizevi, hayal ettiğiniz dolgun ve sağlıklı saçlara kavuşabilirsiniz.

Sağlıklı, hacimli ve dolgun saçlar için doğal çözüm: Karanfil



Karanfil İle Hacimli, Dolgun Saçlarınız Olsun


Saçlarınızda karanfil gücünü yakalamak için yapmanız gereken çok basit. Bir avuç karanfili bir litre oda sıcaklığındaki suya atıp, karanlık bir ortamda bir gün bekletmeniz gerekmekte. Cam şişe olması daha sağlıklı bir karışım elde etmeniz açısından önemli.

Bir gün boyunca karanlık bir ortamda demlenmiş sudan karanfil tanelerini çıkarıyoruz. Elde ettiğiniz bu suyu dilerseniz banyodan çıkmadan evvel saçlarınızın son durulama suyu olarak kullanabilirsiniz. Diğer pratik yöntem ise cam şişedeki suyumuzu pamuk yardımıyla saç diplerine yedirmek olacaktır.




Karanfil suyunu saçlarınıza sürdükten sonra diğer bakım yağlarında olduğu gibi yıkamanız gerekmiyor. Saçlarınızı kurutup gününüzü dilediğiniz şekilde geçirebilirsiniz. Karanfilin harika kokusu bu sayede hep saçlarınızda kalacak ve aynı zamanda saçınızı güçlendirmek için gerekli bakımı yapacak. Kokusundan hoşlanmıyorsanız akşamdan saç diplerinize sürüp sabah yıkayabilirsiniz.
GÜLO ANNE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...